Іван Марчук відкрив виставку своїх робіт у Чорногорії

марчук
Фото з фейсбуку Національного Музею Чорногорії

Ювілейну виставку відомого українського художника Івана Марчука відкрили 15 жовтня, у чорногорській картинній галереї «Miodrag Dado Đurić».

Ювілейну виставку відомого українського художника Івана Марчука відкрили 15 жовтня, у чорногорській картинній галереї «Miodrag Dado Đurić» у місті Цетинє. Виставка організована з нагоди 85-ї річниці художника, в експозиції представлені 48 творів з різних періодів його роботи.

Про це зазначено у фейсбуці Національного музею Чорногорії, пише Суспільне.

За словами організаторів, виставка покликана ознайомити чорногорську авдиторію з творчістю художника, доробок якого вивчається у багатьох школах та на факультетах.

Відвідувачі зможуть ознайомитися з креативним творчим методом, який докорінно змінив погляди на можливості створення сучасного візуального мистецтва. Цей оригінальний прийом називають «хитросплетіння». Цей термін сьогодні став визначенням системи творчого мислення та спостереження за світом, збагативши словниковий запас міжнародного мистецтва.

Виставку організували Національний музей Чорногорії, Асоціація розвитку міжнародних відносин ADRUM, за підтримки Посольства України в Чорногорії.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: