Під Львовом будують школу за понад 56 мільйонів гривень

_1634718043_613x321_3_0_nw
Фото: ЛОДА

У селі Пасіки-Зубрицькі під Львовом триває будівництво загальноосвітнього навчального закладу, де зможуть навчатися 275 учнів.

Будівництво школи розпочали 2017 року, на що загалом скерували 19 млн 191 тис грн. Загальна кошторисна вартість – 56,4 млн грн, повідомили в пресслужбі облдержадміністрації.

Згідно із проєктом, це буде двоповерхова школа із класними кімнатами, їдальнею. спортзалом, зоною відпочинку.

Упродовж 2017-2020 років підрядна організація провела частину земляних робіт, укладання фундаменту, вимурували два шкільних корпуси з чотирьох, приміщення спортзалу, влаштували фундамент на 4 корпусі та покрівлю на 1 корпусі.

Сьогодні продовжується укладання фундаменту та мурування 3 корпусу.

«Завершення школи у Пасіках-Зубрицьких дозволить на 100% охопити загальною середньою освітою дітей с. Пасіки-Зубрицькі та с. Горішній. Тут зможуть навчатись майже три сотні учнів, також більше пів сотні мешканців громади зможуть працевлаштуватись», - зазначив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Для завершення робіт необхідно провести зовнішнє та внутрішнє оздоблення приміщень, влаштувати теплопостачання, монтаж електропроводки, електроосвітлення, вентиляції, опалення, комп’ютерної мережі, пожежної сигналізації, блискавозахисту. Окрім цього, придбати та провести монтаж обладнання, благоустрій та озеленення території.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: