Ще сім квартир за понад три мільйони придбають для дітей-сиріт із Львівщини

квартири

Із обласного бюджету виділять кошти, аби придбати сім квартир для дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування чи осіб із їх числа у різних районах Львівщини.

Рішення ухвалили на регіональній комісії напередодні, 19 жовтня.

Зі слів начальника служби у справах дітей Львівської облдержадміністрації, загальна вартість сімох об'єктіів 3,1 млн з яких кошти обласного бюджету – 1,3 млн грн, фінансовий ресурс місцевих бюджетів – 1,8 млн грн.

Свої пропозиції про потребу у співфінансуванні з обласного бюджету на придбання житла для вказаних категорій дітей надали представники Стрийської, Мостиської, Городоцької, Радехівської територіальних громад спільно з Червоноградською районною державною адміністрацією.

Житлові об’єкти перевірять згідно із критеріями, передбаченими Регіональною програмою забезпечення житлом дітей сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа. Остаточне рішення про купівлю житла члени комісії розглянуть на наступному засіданні, яке відбудеться в кінці жовтня.

До слова, ще нинішнього року заплановано закупити житло для 33-х дітей-сиріт та дітей без батьківського піклування у Львівській області. Станом на зараз вже ухвалили рішення про закупівлю житлових об’єктів для 20 осіб з вказаних категорій дітей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: