Сьогодні у Львові запрацював ще один центр вакцинації

вакцинація коронац
Фото (ілюстративне), з відкритих джерел

Ще один пункт, де кожен охочий зможе отримати вакцину від коронавірусу, обладнали в приміщенні медпункту головного залізничного вокзалу.

Графік роботи пункту з 10.00 до 18.30. Тут будуть доступні до вибору три вакцини: Pfizer, AstraZeneca, Coronavac.

Про це повідомляє ЛМР.

«Наразі працюватиме по одній бригаді у першу та у другу зміну, однак за потреби будемо збільшувати їх кількість. В тій епідситуації, яка є, кожен мусить дбати про своє здоров'я і здоров'я своїх рідних. Тому закликаємо усіх приходити і вакцинуватись», - наголосив Євген Бойко, в.о. директора департаменту гуманітарної політики.

Як розповіла керівниця міського управління охорони здоров’я Леся Кобецька, пункт вакцинації буде розміщено у приміщенні медпункту вокзалу, яке надала Львівська залізниця.

«Цей додатковий пункт вакцинації буде працювати на території головного вокзалу, де розташованих їх медпункт. Його нам надала Залізниця. Там створені всі умови для роботи мобільної бригади.

Цей пункт буде працювати з 10.00 до 18.30 без перерви. І для пацієнтів будуть доступні всі наявні вакцини: Pfizer, AstraZeneca, Coronavac. Цей пункт масової вакцинації буде працювати кожен день, в тому числі в суботу і в неділю. Можна приходити і за попереднім записом і живою чергою», - повідомила посадовиця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: