Від укладнень коронавірусу у Львові померла 40-річна мама трьох дітей

o_1e9smkike1u4k1mac123v1npmghh2g
Фото з відкритих джерел

У Львові померла 40-річна жінка, яка хворіла на коронавірус. За її життя медики боролись майже три доби, однак врятувати маму трьох дітей їм не вдалося. Відомо, що у неї не було щеплення проти коронавірусу, водночас уся її родина виступає проти вакцинації.

Про це ввечері 20 жовтня повідомила засновниця ГО «Всеукраїнська платформа донорства iDonor» Ірина Заславець у Facebook.

«Її велика родина, де ще двоє хворих, активні противники вакцинації. Про померлих неможна погано. Тому давайте, будь ласка, без осуду і коментарів про те, що сама винна. Це велике горе… Світла їй пам’ять», - йдеться у дописі Заславець.

Як уточнила Наталія Матолінець, завідувачки відділення анестезіології та інтенсивної терапії лікарні швидкої допомоги Львова ZAXID.net, 40-річна львів'янка запізно звернулась до медиків: її одразу ушпиталили до реанімаційного відділення у критичному стані, жінка була підключена до апарату ШВЛ.

Напередодні про пацієнтку у тяжкому стані повідомляв головний лікар медзакладу Олег Самчук. Він зазначив, що наймолодшій дитині у сім'ї померлої — рік.

Нагадаємо, за даними минулої доби у лікарнях Львівщини перебуває 2806 паццієнтів з коронавірусом, з них у реанімаціях — 183 людини. Серед усіх ушпиталених левова частка є невакцинованими проти недуги: щеплення мають тільки 225 усіх пацієнтів, імунізовані двома дозами – 130.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: