ВК «Динамо» Львів став володарем Суперкубка України-2021

ВК Динамо Львів володарі Суперкубка 2021

ВК «Динамо» Львів переміг Збірну Харківської області з рахунком 17-7, здобувши Суперкубок вчетверте. Гра відбулася у Кам’янському на Дніпропетровщині.

Протистояння сміливо можна назвати класичним у водному поло України, адже суперники неодноразово зустрічалися у вирішальних іграх найважливіших національних турнірів. Це – найтитулованіші ватерпольні команди України.

ВК «Динамо Львів» — восьмиразові чемпіони України, а також дев’ятиразові володарі Кубка України. А харків’яни чотири рази виборювали «золото» чемпіонату України, а також тричі ставали володарями Кубка України.

«Шкода, що сьогодні у матчі за Суперкубок не вийшло боротьби. Хочу привітати ВК «Динамо» Львів — за 10 років це двадцятий трофей. Зрештою свято водного поло вдалось», - зазначив президент Федерації водного поло України Олександр Свіщов.

Тренери оцінять гру пізніше, та, ймовірно, харків’ян «підкосили» й зміни у складі:  лідер команди Дмитро Ашанін перейшов грати у чемпіонат Угорщини.

А ВК «Динамо Львів» – відзначився і напередодні Суперкубка та старту нового сезону -  став переможцем Відкритого Кубка Львова з водного поло. У цьому турнірі змагалися п’ять команд з України, Польщі, Литви та Словаччини.

«Динамо» називають феноменом українського спорту. Адже клуб регулярно стає найсильнішим на різноманітних турнірах, при цьому не маючи змоги тренуватися в басейні стандартних розмірів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: