Невідомі майже водночас повідомили про замінування львівської лікарні та вокзалу

IMG_2120-696x464

У Львові серед ночі поліцейскі перевіряли два повідомленні про замінування. Інформація про ці випадки надійшла до правоохоронців майже одночасно, тільки з різницею в одинадцять хвилин.

За даними департаменту з питань цивільного захисту облдержадміністраціїї, невідомі повідомили про замінування вокзалу та Клінічної лікарні швидкої допомоги. У першому випадку о 02.43, у другому — о 02.54 годині.

«22 жовтня о 02.43 год. на лінію 102 ГУ НП у Львівській області з мобільного телефону надійшло повідомлення про замінування Залізничного вокзалу м. Львова (пл. Двірцева, 1). Вимог, виконання яких могло би відвернути вибух, не висувалось. За даною адресою було направлено відповідні служби та сили ЦЗ міста. Вибухотехнічним управлінням ГУ НП України у Львівській області з метою виявлення вибухового пристрою було проведено обстеження приміщень вокзалу та прилеглої території», - сказано в повідомленні.

Довелось евакуювати 75 відвідувачів і двадцятеро осіб персоналу. О 03.45 пошукові роботи завершили, вибухового пристрою не було виявлено.

Того ж дня, 22 жовтня о 02.54 год, на лінію 102 поступила інформація про замінування Лікарні Швидкої Допомоги за адресою м. Львів вул. Миколайчука, 9. Вимог, виконання яких могло би відвернути вибух, не висувалось.

За даною адресою було направлено відповідні служби та сили ЦЗ міста.
Вибухотехнічним управлінням ГУ НП у Львівській області з метою виявлення вибухового пристрою було проведено обстеження лікарні та прилеглої території.
Евакуація людей не проводилась.

Пошукові роботи завершено об 04.45 год. - вибухового пристрою не виявлено.

Проводяться заходи по встановленню особи яка надала неправдиве повідомлення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: