У Росії горів завод з виробництва пороху: 15 людей загинуло (відео)

_121176348_tass_48887635
Фото: ТАСС.

Вранці 22 жовтня в Рязанській області в цеху компанії «Разряд», яка виробляє вибухівку сталася пожежа. За останніми даними, загинуло 15 людей.

Вранці 22 жовтня в Рязанській області, в цеху компанії «Разряд», яка виробляє вибухівку сталася пожежа. За останніми даними, загинуло 15 людей.

Про це російські медіа.

Інформація про подію в селищі Лісове Шиловського району надійшла в МНС о 08:22 за Московським часом. Займання сталося в одноповерховому цеху, де зберігався порох. Вогонь вдалося локалізувати на площі 160 кв. м, на даний момент відкрите горіння ліквідовано.

За інформацією джерела, будівлі цеху повністю зруйновано – збереглися тільки поодинокі конструкції.

Офіційно причини пожежі поки не називалися. Джерело в екстрених службах заявляє, що вибух стався через порушення технологічного процесу.

У цеху на момент події знаходилися 17 осіб, повідомив глава адміністрації Шиловського району Володимир Луканцев.

Влада Рязанської області підтвердили загибель 15 осіб. Рятувальники знайшли тіла всіх загиблих.

Слідчий комітет порушив кримінальну справу. СК, прокуратура Рязанської області і Ростехнагляд проводять перевірку. На місце пожежі вилетів т.в.о. голови МНС Росії Олександр Чупріян.

Сім'ї загиблих отримають по 1 мільйону рублів. У разі завдання тяжкої шкоди здоров'ю виплата становитиме 400 тис. рублів, середньої – 200 тис. рублів.

Спеціалізацією ТОВ «Разряд», в будівлі якого сталася пожежа, є виробництво промислової вибухівки. Крім того, підприємство займається утилізацією боєприпасів.

Компанія розташована на площах ФГУП «Завод синтетичних волокон» Еластик», яка була визнана банкрутом 2015 року. Раніше це підприємство виробляло засоби авіаційного ураження і реактивні снаряди для систем залпового вогню.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: