Запорізька компанія заперечує поставку неякісних саджанців для Львова

dereva-2
Фото з архіву редакції, ілюстративне

Компанія ПП Глорія-ТЕТ із Запоріжжя, у якої мерія Львова придбала саджанці для висадки у двох районах, а також міських парках, заперечує те, що кущі були бракованими.

Про це ІА Дивись.info повідомили представники ПП Глорія-ТЕТ.

Нагадаємо, в управлінні екології та природних ресурсів міськради 20 жовтня повідомили, що запорізьке ПП «ГЛОРІЯ-ТЕТ», яке стало переможцем відкритого конкурсу на постачання Львову саджанців кущів та дерев, доставило місту посадковий матеріал, який не відповідає умовам тендеру.

Саджанці передбачені для Залізничного та Личаківського районів, а також для міських парків. Їх планували висадити до кінця жовтня. Загальна вартість посадкового матеріалу – понад 3 млн грн.

У компанії нам повідомили, що інформація про те, що район прийняв 10% товару є недостовірною,

«Адже ми вже доставили 2123 кущі, з яких не сподобились лише 2 бузки та 12 туї даніка. Серед дерев направлених фурою з 143 дерев, не підійшли 87 (дуб були іншого сорту , липа інший сорт, горобина додонг мала певні недоліки крони , клен був іншого сорту , до слова пересортиця не є ознакою неякісної продукції ) . Тож маючи такі дані , будь-хто з мінімальними математичними здібностями може порахувати, що кущі поставлено 2109 з 2123 це 99.34 % , а дерева ( загалом їх буде 234 ) у першій машині відправляли 143 шт ,з них прийняли 36 це 25 % , з того що було відправлено», - зазначили в компанії.

Та сама ситуація з Личаківським районом, вважають вони.

На слова Олександри Сладкової, яка очолює міське управління, щодо аналогічної ситуації із постачальником торік у компанії відповідають, що це теж брехня.

«Адже жодних зауважень щодо кущів з боку представників КП не було , цитуємо «Прислали добрі саджанці, але тільки після того, як ми відмовились від кількох гірших варіантів по фото», - кажуть у компанії.

Нагадаємо, ці саджанці мали висадити у місті до кінця жовтня, втім через неприємну ситуацію із саджанцями, як зазначають у міськраді, ще цього місяця зробити цього не вдасться.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: