Викрадену у Львові дев’ятимісячну дівчинку розшукали (фото)

PHOTO-2021-10-25-10-08-19(4)

Дев'ятимісячне немовля, яке викрав колишній співмешканець матері дівчинки, розшукали на Хмельниччині.

У поліції поки що не розголошують деталей, та повідомили, що дитина неушкоджена.

Напередодні поліція та волонтери оголосили у розшук Нечаєву Вікторію, дев'ятимісячну дитину, яку викрав Юрій Лукач, ексспівмешканець матері дівчинки. Він є мешканцем селища Підволочиськ Тернопільської області.

За інформацією пошуківців, дівчинку разом із чоловіком розшукали на Хмельниччині: чоловік, найімовірніше, хотів привезти дитину до рівного села на Тернопільщині.

«25 жовтня зранку поліцейський офіцер Смотрицької громади Дмитро Ільїн встановив місце перебування розшукуваних дитини та чоловіка, причетного до її викрадення - у селі Смотрич Кам’янець-Подільського району Хмельницької області. На місце подіїї негайно прибули поліцейські Львівщини та інші, задіяні до розшуку. Зловмисник затриманий, дівчинка неушкоджена, зараз її обстежують медики, вирішується питання про поміщення дитини у спеціалізований медичний заклад», - розповіли у поліції.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за викрадення людини. Санкція статті перпедбачає покарання - обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: