Бориславська лікарня отримала сучасне обладнання

248933459_2105850306228630_7939260986879864741_n

Для Бориславської центральної міської лікарні закуплено нову сучасну хірургічну систему — С-подібну рентгенологічну стійку.

Сума закупівлі – 3 млн. 600 тис. грн. Кошти на це надійшли, за сприяння народного депутата України Ореста Саламахи, спрямовані з державного бюджету на здійснення заходів соціально-економічного розвитку.

Про це повідомляє Бориславська міська рада.

С-дуга використовується для візуалізації під час більшості оперативних втручань: починаючи відносно нескладними з ортопедичними втручаннями та закінчуючи надзвичайно складними. Обладнання забезпечить широкий діапазон клінічного використання: травматологія, ортопедія, урологія, ендоскопія, абдомінальна та інтервенційні процедури. Характеризується високою точністю знімка і малою дозою випромінювання.

За словами лікарів, С-дуга дасть нам можливість проводити якісні діагностичні обстеження безпосередньо у ході хірургічного втручання. Головне призначення – допомога в різнопланових операціях (хірургічних, травматологічних, урологічних), – покращення точності та оперативності проведення діагностики та лікування пацієнтів.

Міський голова Борислава, на своїй сторінці у Фейсбук з цього приводу написав: «Дуже важливо, коли є співпраця органу місцевого самоврядування із народними депутатами. Спільними зусиллями можна забезпечити гарний результат і працювати з користю для громади.

Придбання С-подібної рентгенологічної стійки для КПН «Центральна міська лікарня м. Борислава» допоможе не тільки якісніше надавати медичну допомогу пацієнтам та покращити умови роботи медиків, а й дозволить законтрактувати нові послуги з НСЗУ. А це в свою чергу дасть можливість залучити більше фінансового ресурсу в медицину Борислава.

Велика подяка народному депутату Оресту Саламасі, за сприяння якого було виділено субвенцію з державного бюджету на закупівлю цього обладнання».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: