За тридцять мільйонів гривень у Сокалі реконструюють стадіон

_1635509621_613x321_3_0
Фото: управління молоді та спорту облдержадміністрації.

У Сокалі триває реконструкція стадіону «Сокіл». Цьогоріч на роботи скерували близько 30 мільйонів гривень.

Зараз тут тривають роботи в адміністративному корпусі, спорудження трибун, облаштування бігових доріжок, встановлення системи автоматизованого поливу поля. Поруч з легкоатлетичним ядром стадіону встановлюють якісні антивандальні тренажери для різних груп м‘язів. Триває будівництво майданчика з штучним покриттям, розповіли в управлінні молоді та спорту облдержадміністрації.

Зі слів керівника управління Романа Хім'яка, після реконструкції стадіону «Сокіл» у Сокалі з’явиться один з найсучасніших мультиспортивних комплексів в області. Торік тут завершили облаштування майданчика для ігрових видів спорту з поліуретановим покриттям. А ще громада має амбітні і цілком реалістичні плани щодо побудови неподалік басейну.

Нагадаємо, цьогоріч у межах обласної програми фізичної культури та спорту реконструюють 3 стадіони. Окрім Сокаля, роботи тривають у Стрию та Мостиськах.

Стадіон у Сокалі ремонтують за кошти Державного фонду регіонального розвитку у межах програми «Велике Будівництво» та обласного бюджету в межах Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: