Гігабіт у кожен дім: Мережа Ланет підключає Інтернет зі швидкістю до 1000 Мбіт/с у Червонограді

11-696x392

Лідер гігабітного Інтернету та провайдер кабельного телебачення Мережа Ланет повністю модернізував свої мережі та обладнання на ключових вузлах.

Все для того, щоб постачати жителям Червонограда Інтернет з найвищою швидкістю доступу — до 1000 Мбіт/с.

Відтепер гігабітна швидкість стала доступна для жителів Червонограда. Адже Мережа Ланет https://www.lanet.ua/ цього літа провела повну модернізацію мережі у місті та замінила все обладнання на ключових вузлах, серед яких також будинкові комутатори. Завдяки цьому провайдер готовий надавати послугу Інтернет з найвищою швидкістю — до 1000 Мбіт/с — кожному червоноградцю.

Для користувачів доступні на вибір два гігабітні тарифи — «VIP» за 197 грн/30 днів та «LUX» за 167 грн/30 днів. Вони передбачають Інтернет на швидкості до 1000 Мбіт/с, а також ТВ-пакет «Prime» з понад 200 телеканалами.

Гігабіт — це Інтернет на швидкості доступу до 1000 Мбіт/с. Такий зв'язок потрібен:

  • якщо однією точкою доступу користується кілька людей одночасно. Щоб усі члени сім'ї могли без перешкод та перебоїв виходити в Інтернет з різних гаджетів;
  • коли для роботи необхідний стабільний та швидкий Інтернет, особливо при завантаженні об'ємних файлів, фото та відеоматеріалів, а також перегляді відео онлайн;
  • для геймерів, які багато часу проводять за онлайн-відеоіграми;
  • для компаній, яким потрібна корпоративна мережа зі швидкісним підключенням для моментального обміну даними;
  • для перегляду фільмів та відео в 4К якості — Ultra HD.

«У нас є велика мета, до якої ми прагнемо дійти — забезпечити усім нашим клієнтам найкращий інтернет-доступ з найліпшим сервісом. Саме тому Мережа Ланет чи не перший український провайдер, який розпочав рух до гігабітизації ще у 2011 році», — розповідають у компанії.

Зазначимо, що у Києві та окремих регіонах зони покриття Мережа Ланет вже давно пропонує своїм абонентам максимально якісний та швидкий інтернет-зв'язок — до 1000 Мбіт/с. На сьогодні таку швидкість можна зустріти далеко не в кожного оператора і не в кожному місті.

* Реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: