Помер український актор Олексій Колесник

af54d635579f213cf2532bd0bc04b999
Фото із Фейсбуку

На 72-му році життя відійшов у вічність український актор театру та кіно Олексій Колесник. Він грав у фільмах Холодне літо п’ятдесят третього і Той, хто пройшов крізь вогонь.

На 72-му році життя відійшов у вічність український актор театру та кіно Олексій Колесник. Він грав у фільмах «Холодне літо п’ятдесят третього» і «Той, хто пройшов крізь вогонь».

Про це повідомив режисер Михайло Іллєнко 1 листопада.

Актора не стало у суботу, 30 жовтня. Причину смерті не вказують, утім із коментарів у соцмережах дізнаємось, що у нього діагностували коронавірус, чоловік «затягував із візитом до лікаря, коли у нього розвинулась двостороння пневмонія», зазначає НВ.

Олексій Колесник знайомий масовому глядачу за такими популярними фільмами як кримінальна драма Холодне літо п'ятдесят третього (1988), де він зіграв Крюка, Балада про доблесного лицаря Айвенго (1983) і ролі Жака-зброєносця, епізодичних ролях у картинах Як гартувалася сталь (1973) та Серця трьох ( 1992), а також ролі вождя індіанців у військово-пригодницькій мелодрамі Михайла Іллєнка Той, що пройшов крізь вогонь (2011).

Паралельно зі зйомками у кіно Олексій Колесник грав у театрах Києва.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: