У Яворові триває реконструкція міського стадіону, спорудженого понад шістдесят років тому

2BA1F572_2D0E_41EA_B91C_AE1B80239603_1635928481_1440x1080_1_0_nw
Фото: ЛОДА

У межах «Великого Будівництва» триває капітальний ремонт трибун для глядачів на стадіоні імені Євгена Смука у Яворові.

Після завершення робіт стадіон вміщуватиме понад 900 глядачів, повідомили в управлінні молоді та спорту облдержадміністрації.

«Стадіон споруджений понад 60 років тому. Поруч є сучасний волейбольно-баскетбольний майданчик та майданчик з наливним покриттям. Тож стадіон має всі шанси стати одним із центрів розвитку спортивного життя регіону», – розповідає керівник управління молоді та спорту Львівської ОДА Роман Хім‘як.

Крім реконструкції трибун, тут планують облаштувати сучасні бігові доріжки та встановити освітлення. Міський голова Яворова Ігор Грабовський переконаний: після реконструкції стадіону спортивне життя у громаді завирує з новою силою.

Нагадаємо, у межах президентської програми «Велике Будівництво» тривають роботи по реконструкції будівлі басейну ДЮСШ «Тризуб плюс» на вул. Галицькій,1 в с. Давидів, капітальному ремонту фізкультурно-спортивного комплексу «Сокіл» у Сокалі, реконструкції спортивних майданчиків зі штучним покриттям у ЛНУ ім. Івана Франка, реконструкції спортивного комплексу «Шахтар» в м. Червонограді та стадіону у Стрию. Вже завершені роботи на стадіонах у Самборі та Буську.

Окрім того, у межах реалізації обласної програми розвитку фізичної культури та спорту тривають ремонтні роботи на стадіоні у Мостиськах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: