На проспекті Чорновола хочуть облаштувати пішохідний бульвар

DSC_0634

Депутати Львівської міської ради погодили облаштування пішохідного бульвару на проспекті Чорновола.

Йдеться про частину проспекту, від кільця на вулиці Липинсього до вулиці  Варшавської.

«Мова йде про те, щоб частину проспекту Чорновола спроєктувати, зробити концепцію, провести інвентаризацію — визначити, чи є проблеми з об’єктами нерухомого майна, і після цього зробити красивий пішохідний бульвар. Відзначу, що є підприємці, які готові допомогти місту реалізувати цей проєкт», - пояснив заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач.

Згідно з ухвалою, до кінця року управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування має розробити концепцію облаштування пішохідного бульвару.

Шевченківська районна адміністрація спільно з управлінням архітектури та урбаністики департаменту містобудування та ЛКП «Адміністративно-технічне управління» мають провести інвентаризацію елементів благоустрою, що є на проектованій території облаштування пішохідного бульвару, а юридичний департамент спільно з департаментом містобудування проаналізувати право власності та користування на всі об’єкти нерухомого майна та на земельні ділянки, що є на проектованій території облаштування пішохідного бульвару. Далі має бути виготовлений проект облаштування бульвару.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: