Топ-7 новинок на Netflix

1d41e6f4b387edacbe28e4e2e6f077ee
Фото з відкритих джерел.

Вихідні завжди чудовий час, щоби переглянути щось нове. На щастя, Netflix завжди тішить нас новинками кінематографу.

ІА Дивись.info підготувала підбірку цьогорічних новинок на Netflix.

«Винний»

Диспетчер екстреної служби приймає дзвінок від викраденої жінки, яка знаходиться в серйозній небезпеці. Чоловік негайно відстежує телефон і посилає на місце патрульний автомобіль, але поліція нікого там не знаходить. Він робить нову спробу зв'язатися з жінкою, але в трубці вже звучить чоловічий голос і вимагає не втручатися.

Кадр з фільму.

«Батьківство»

Чоловік, дружина якого померла під час пологів, опиняється наодинці з маленькою донькою на руках. Він не був готовий стати батьком, але змушений взяти себе в руки та почати піклуватися про дитину.

Кадр з фільму.

«Кисень»

Жінка прокидається в кріокамері і практично нічого не може згадати. Уривки пам'яті наштовхують на спогади, але вони практично не проливають світло на питання, хто вона і що тут робить? Однак вона розуміє, що слід терміново вибратися з камери, поки не закінчився кисень, оскільки стає його дедалі менше і менше. Єдиним другом в цій «труні» виявляється віртуальний помічник.

Кадр з фільму.

«Застряглі разом»

Під час пандемії в Парижі оголошують локдаун, і ексцентричним мешканцям багатоквартирного будинку доводиться звикати до нового розпорядку й одне до одного.

Кадр з фільму.

«Армія злодіїв»

Історія стається до того, як Скотт Ворд зазнав поразки від альфа-зомбі у Лас-Вегасі і вся команда загинула. Але ніхто не знає історію звичайного менеджера банку Людвіга Дітера, який насправді виявляється віртуозним зломником сейфів. Незабаром про таланти німця дізнається загадкова дівчина, а потім пропонує вирушити до Європи заради грандіозного злочину. Вона збирає команду найкращих фахівців, яких за пограбування розшукує Інтерпол, і разом із Дітером вирішує зламати десятки неприступних сейфів із армією охоронців.

Кадр з фільму.

«День «Так»

Батьки, які зазвичай все забороняють, вирішили погоджуватися на будь-які прохання дітей, встановивши лише кілька правил. У результаті день обернувся на свято веселощів та пригод.

Кадр з фільму.

«Жінка у вікні»

Події розгортаються у Нью-Йорку. За фахом Анна Фокс – дитячий психолог. Та через свій страх відкритого простору вона майже не виходить з дому. Анна живе сама, зловживає алкоголем та ліками. Єдина її розрада – дивитись, що відбувається у вікнах сусідів. Чергове підглядання за чужим життям обертається для неї на суцільний жах. Анна стає свідком жорстокого злочину. Але щоб звернутися до поліції, їй доведеться покинути свій дім, а це для неї непосильно складно.

Кадр з фільму.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: