У Львові затримали іноземця, який напав на студента

S2790006.00_10_05_06

4 листопада іноземець напав на свого земляка-студента просто у його квартирі та пограбував його.

Про це повідомляє Нацполіція.

Близько 11.00 у поліцію надійшло повідомлення про те, що в квартирі одного з будинків на вулиці Стрийській у Львові виявлений 33-річний іноземець, громадянин однієї з африканських країн, студент львівського вищого навчального закладу, з численними тілесними ушкодженнями в ділянці голови. Про подію правоохоронців повідомили сусіди потерпілого. В подальшому медики діагностували у потерпілого, зокрема, «забійні рани лобної ділянки, брови, носа та верхньої губи».

Як встановили правоохоронці, у помешкання потерпілого увірвався його земляк, який завдав господарю удару ножем, побив, заволодів його грошима у сумі близько однієї тисячі доларів США та мобільним телефоном, після чого втік.

Проведеними заходами правоохоронці встановили, що до нападу причетний 38-річний іноземець, земляк потерпілого, який проживає і працює у Львові.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: