Завтра всі охочі мають змогу прийти на вакцинацію в міську Ратушу

1u5a7363-57997c8c
Фото: ЛМР

У Львові створюють максимально зручні умови для вакцинації від коронавірусу. Завтра, 7 листопада, охочі зможуть зробити щеплення від коронавірусу ще й у Центрі надання адміністративних послуг Львівської міської ради (пл. Ринок, 1, вхід праворуч) та у Шевченківській районній адміністрації (вул. Липинського, 11, 1-й поверх).

Про це повідомляють у міськраді.

«Ми робимо все можливе, щоб львів’яни без черг в зручний для себе час могли отримати вакцину. На сьогодні є 14 центрів масової вакцинації, а також пункти вакцинації діють в міських поліклініках. Працюємо без вихідних. На вихідних центри масової вакцинації працюють з 10.00 до 18.00 години, в поліклініках – до 16.00 год. В будні центри вакцинації в поліклініках працюють довше: з 10.00 до 20.00 год.

Ми створили центр вакцинації також в стінах Ратуші, бо це є центр міста. І ми розуміємо, що у вихідні в центрі міста гуляє достатньо людей, тому це є додаткова мотивація для людей прийти і отримати вакцину. Бо ж розуміємо, що вакцина - це є один із тих захистів, який допомагає або легше перенести хворобу, або взагалі не захворіти. А друга причина – це, щоб розвантажити інші центри масової вакцинації, щоб там не було скупчень людей.

І бачимо, що це працює. Від 10.00 до 12.00 години дві вакцинальні бригади, які тут працюють, вже зробили щеплення 60 особам», - прокоментував Євген Бойко, в.о. директора департаменту гуманітарної політики ЛМР.

Зі слів посадовця, якщо говорити про доросле населення міста Львова, то станом на сьогодні вже 58% мешканців отримали 1 дозу вакцини, та близько 40% мешканців, які отримали дві дози.

«Сподіваємся, що за місяць часу ми вже вийдемо на той відсоток вакцинації населення, коли ми б могли вже вільніше жити в тих умовах, які нам створює пандемія», - додав Євген Бойко.

Нагадаємо, у Львові діють стаціонарні та тимчасові пункти вакцинації, тому всі охочі можуть отримати щеплення в будь-який зручний для них день. Доступні вакцини – Pfizer, AstraZeneca, Coronavac. Актуальна інформація про роботу пунктів вакцинації у Львові – тут.

Аби вакцинуватись, можна попередньо записуватись у системі Helsi, або ж просто приходити без запису, та мати із собою паспорт та ідентифікаційний код.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: