Львів'янка перемогла на міжнародному конкурсі краси "Woman of the Universe"

дл

Олена Мороз перемогла у світовому конкурсі краси “WOMAN OF THE UNIVERSE 2021”. Конкурс проходив у столиці Болгарії — Софії.

Красуня-українка родом зі Львова підкорила серця високоповажного журі своєю вродою, добротою, розумом, небайдужим ставленням до інших та свідомою життєвою позицією! повідомляють на сторінці Woman Eastern Europe.

Возможно, это изображение (1 человек и стоит)“Я дуже пишаюся нашою Оленкою! Вона справді заслуговує на цю грандіозну Перемогу. В ній гармонійно поєднуються усі ті риси, якими має володіти жінка, гідна вшанування: мудрість, благородність, доброта, підтримка та допомога іншим, відчуття соціальної відповідальності…” — коментує національний директор та організатор “Місіс Всесвіт-Україна” Уляна Оксенюк.

42-річна Олена Мороз — мама двох дітей, доньки та сина — 17-ти і 12-ти років, обожнює спорт і займається благодійністю. Має 4 вищі освіти.

Окремого визнання заслуговує проєкт Олени Мороз, який покликаний рятувати життя: йдеться про національну ініціативу Ділюсядорогою, у рамках якої Олена пропагує безпечне та відповідальне кермування, аби люди, які обирають альтернативні види транспорту (велосипед, скутер, моноколесо) були захищеними і не боялися за свої життя.

Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди сидят и люди стоят)

Учора друзі та рідні зустріли нашу красуню в аеропорту особисто.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: