У Львові врятували трьох дітей від безвідповідальних батьків

зникла дитина

У Львові небайдужі містяни просто на вулиці зупинили автомобіль патрульної служби Нацполіції та повідомили про дитину, яка замерзала на вулиці біля п'яної матері.

Про це повідомляє патрульна поліція Львівської області.

Подія трапилась вчора, 7 листопада, близько опівночі на вулиці Петлюри патрульну машину зупинили небайдужі і сказали, що біля одного з будинків, стоїть маленький хлопчик біля матері в безпорадному стані.

Хлопчик, віком приблизно 4 роки, дуже змерз. Його мама лежала на землі і була у сильному стані алкосп'яніння.

На місце події викликали швидку допомогу. Дитину на огляд скерували у медичний заклад. Після цього, спільно із працівниками ювенальної превенції, хлопця влаштували в притулок.

На 43-річну матір винесли постанову за ч. 1 ст. 178 (Поява в громадських місцях у п'яному вигляді, що ображає людську гідність і громадську мораль) КУпАП.

Ще один стався вчора вдень, небайдужа львів'янка виявила на дитячому майданчику, що на вулиці Княгині Ольги, дівчинку віком приблизно 5 років, без дорослих.

Патрульні знайшли помешкання дівчинки на вулиці Лук'яна Кобилиці. В квартирі були 46-річний батько та 38-річна матір, а також однорічний братик. Батьки зізналися, що вони наркозалежні.

Оскільки умови проживання антисанітарні, патрульні скерували туди інспектора ювенальної превенції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: