Борець з Львівщини здобув бронзу на чемпіонаті світу

_1636460494_612x321_3_0_nw

У неділю, 7 листопада, завершився чемпіонату світу з вільної боротьби серед спортсменів до 23 років. Бронзу на змаганнях виборов 20-річний Данило Стасюк.

Представник Львівщини боровся у ваговій категорії до 97 кг, розповідають в управлінні молоді та спорту облдержадміністрації.

Свій виступ на чемпіонаті світу він розпочав з перемоги в 1/8 над спортсменом з Польщі з рахунком 10:1. У чвертьфіналі Данило здолав борця з Індії з рахунком 6:0. Втім, у боротьбі за вихід до фіналу наш борець поступився представнику Молдови, однак у сутичці за бронзу зумів перемогти угорця з рахунком 4:2.

Данило Стасюк – майстер спорту міжнародного класу, навчається у Львівському фаховому коледжі спорту та представляє ФСТ «Динамо». Тренує спортсмена Віктор Глібенко.

Раніше бронзову нагороду на змаганнях також виборола 20-річна вихованка Львівського фахового коледжу спорту, спортсменка ФСТ «Динамо» Оксана Чудик. Тренують Оксану Степан Ткачишин та Олександр Раковський. Цьогоріч вона також стала чемпіонкою Європи серед спортсменів до 23 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: