Львів'ян закликають правильно утилізовувати опале листя

листя
Фото з відкритих джерел.

У відділі супроводу ОСББ закликають мешканців правильно утилізовувати опале листя, зокрема, нагадують про місця, куди його можна здати, а також, з ким можна домовитись про його вивезення чи переробку.

Про це повідомляє ЛМР.

«Куди діти опале листя з вигодою для ОСББ та будинків з іншою формою управління.

Варіант №1. Привезти на станцію компостування, що на вул. Пластовій, 13. До прикладу, 5 тонн листя, вивезеного на компостувальну станцію, може зекономити для ОСББ близько 5000 грн. Залишаються лише транспортні витрати.

Варіант №2. Скооперуватись з найближчою комунальною управляючою компанією та розділити вартість вивозу за умови, що у вас невелика кількість листя на території.

Варіант №3. Самостійно компостувати листя та використовувати його надалі як добриво для підживлення рослин на прибудинковій території. Складність полягає в тому, що для цього потрібне придатне місце, а це нелегко організувати в межах міста.

Варіант №4. У деяких львівських парках є компостери, де переробляють залишки рослин на добриво, відтак можна домовитись і передавати листя туди.

Шановні голови правлінь ОСББ, обирайте найкращий варіант для вашого об’єднання! Недопустимо, щоб органічні відходи пропадали намарно та їхали на віддалені полігони», - зазначають у відділі супроводу ОСББ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: