Бригади екстреної медичної допомоги на Львівщині отримають додаткові приміщення

254811368_215575773991963_5947547418863168222_n

У міській лікарні Радехова розмістять підрозділи пункту екстреної медичної допомоги «Радехів», також в Дрогобичі виділять частину приміщень теперішнього психоневрологічного диспансеру під кабінети медиків та гаражі для медичних автомобілів.

Такі пропозиції підтримали члени комісії з питань комунального майна Львівської обласної ради під час засідання яке відбулося в середу,10 листопада.

«Можливість створення у Дрогобичі єдиного комплексу екстреної медичної допомоги з необхідними допоміжними приміщеннями з’явиться за умови перенесення психоневрологічного підрозділу та кабінету ЗПТ з комплексу приміщень Дрогобицької громади по вулиці Січових Стрільців,20 у приміщення місцевого протитуберкульозного диспансеру, по вулиці Тарнавського,32, які належать Львівській обласній раді», - йдеться у зверненні до депутатської комісії від керівництва Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

«Дрогобицька районна підстанція екстреної медичної допомоги потребує додаткових приміщень під гаражі для швидких. Цю проблему варто вирішити, адже автомобілі швидкої медичної допомоги повинні очікувати на виклики в закритих теплих приміщеннях, це забезпечить водіям та медикам можливість швидко виїжджати до пацієнтів», - зазначив в.о. директора Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Андрій Васько.

Депутати також підтримали пропозицію облаштування пункту базування підрозділу комунального підприємства Львівської обласної ради «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» в частині приміщень теперішнього відділення гемодіалізу Радехівської міської лікарні за адресою: вул. Л. Українки, 8. Ці приміщення є власністю Львівської обласної ради, поки що не використовуються та потребують капітального ремонту, який буде зроблено ресурсами центру.

Остаточне рішення, щодо покращення умов праці медиків депутати Львівської обласної ради приймуть під час голосування на сесійному засіданні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: