Депутат сільради на Рівненщині задекларував 500 акцій Tesla та біткойнів на вісім мільйонів доларів

tes700

Депутат Вирівської сільської ради в Рівненській області Володимир Пачесний задекларував 500 акцій корпорації Tesla і 124 біткойни, вартість яких зараз досягає близько восьми мільйонів доларів.

Його електронну декларацію оприлюднено на сайті НАЗК, пише Finance.ua.

Свої статки депутат розкрив ще в липні, однак тоді на його декларацію ніхто не звернув уваги. Згідно з декларацією, Пачесний одружений і виховує двох дочок.

На дружині депутата Ірині Сергійчук записані будинок площею майже 300 кв. м, дві земельні ділянки, шуба з соболя і три шуби з норки, а також два автомобілі Lexus 2010-го і 2013-го років випуску.

У депутата у власності немає ні житла, ні транспорту. При цьому він задекларував годинник IWC за 560 тисяч гривень і Patek Philippe за 1,4 мільйона гривень, а також антикварну колекцію радянських виробів, оцінену в 100 тисяч гривень.

Крім того, у нього 9,3 мільйона гривень і 77 тисяч доларів готівкою, 1,4 мільйона гривень і 13,4 тисячі доларів на рахунку в банку.

За інформацією ЗМІ, Володимир Пачесний є фізичною особою-підприємцем. Видами його діяльності є оренда водних транспортних засобів та інша діяльність у сфері інформатизації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: