НСЗУ вперше за 2 роки отримала керівника

1579102100_968e463756c095a8ea575d44ab9d2d50
Фото з відкритих джерел.

Сьогодні Уряд, за поданням міністра Віктора Ляшка, призначив Головою Національної служби здоров'я України заступницю голови Чернівецької облдержадміністрації Наталію Гусак.

Сьогодні Уряд, за поданням міністра Віктора Ляшка, призначив головою Національної служби здоров'я України заступницю голови Чернівецької облдержадміністрації Наталію Гусак.

Про це повідомила Ольга Стефанишина, членкиня Комітету ВРУ з питань здоров’я нації.

Два роки Національна служба здоров'я України була без керівника. Служба є складовою медичної реформи. З нею повинні підписувати угоди лікарні, працівники яких будуть отримувати компенсацію з бюджету за кожного приписаного до них пацієнта.

«Я би дуже хотіла повірити, що пані Наталі вдасться налагодити роботу НСЗУ, впровадити нові механізми роботи з лікарнями, а також стати повноцінним гравцем в цій сфері», – написала Стафанишина.

Бюджет НСЗУ цьогоріч складає 160 мільярдів гривень.

З січня 2020 року Гусак працює заступницею голови ОДА, курує медичний напрям та очолює госпітальну раду. Раніше була регіональною координаторкою з підтримки реформи охорони здоров’я у Чернівецькій та Івано-Франківській областях програми U-LEAD з Європою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: