Водій-волонтер, який віз на Львівщину загиблого героя, помер від зупинки серця

255506335_643964856594497_8289997480600635423_n

Під час транспортування тіла загиблого військовослужбовця 24 ОМБр Павлиська Віталія до місця поховання у Яворові на Львівщині трагічно помер водій та волонтер.

Про це пише ІА «Вголос», посилаючись на власні джерела. У Цивільно-військовому співробітництві водночас цю інформацію підтверджують.

Це сталось увечері 9 листопада поблизу Пирятина, що на Полтавщині. Водієві Геннадієві Писаренкові стало погано, він зупинив авто на АЗС, вийшов на вулицю, знепритомнів і помер. За попередньою інформацією, вказує видання, причиною смерті волонтера стала гостра серцева недостатність.

«Гена пійшов на небо. Ми втратили одного з нас. Невтомного надійного бійця підрозділу Цивільно-військове співробітництво - CIMIC - Евакуація 200. Братику, тебе вже не вистачає, гумору твого, готовності завжди рухатися, працювати заради людей, мені особисто тебе не вистачатиме. Ти - Людина позитив, Людина - тепло, Людина - підтримка, корю себе за те, що живому тобі я цього всього не встиг сказати. Щось кажемо завжди, фігню якусь, кудись біжимо, а теплого слова один одному сказати, на це часу бракує.Пробач, до зустрічі, там про все і поговоримо... Спочивай з миром. Обняв», - пише Руслан Мірошниченко на сторінці Цивільно-військового співробітництва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: