У львівській лікарні від ускладнень коронавірусу померла вагітна жінка та молодий чоловік

IMG_2202-630x420

У реанімації львівської лікарні не стало двох молодих людей — 23-річної жінки, що чекала на народження первістка, а також 29-річного чоловіка. Обидвоє боролись з коронавірусом, втім недуга виявилась сильнішою.

Про це 10 листопада повідомила Наталія Матолінець, завідувачка відділення анестезіології та інтенсивної терапії лікарні швидкої допомоги Львова

«За добу у нас в реанімаціі померло 2 молодих людей без супутньої патології: вагітна жінка 23 роки - перша вагітність, молодий хлопець 29 років …
Робочий ранок почався з розтинів. Спершу вагітної жінки з так і ненародженою дитинкою в утробі… чорні нежиттєздатні легені», - написала вона у Facebook.

І додає, що хлопець, який помер від ускладнень коронавірусу, ще місяць тому був «абсолютно здоровим і разом з батьками, друзями та дівчиною планував життя, якого вже більше ніколи не буде».

За їхні життя медики боролись майже місяць.

«Це дуже страшно. Дуже. Дуже. Дуже. Особливо, якщо зважити на силу-силенну тих, хто не вірить в ковід, відмовляється від карантинних обмежень та вакцинаціі, а також абсолютно некомпетентно критикує наших медиків. Не одягнувши при тому жодного разу медичного одягу і не попрацювавши віч на віч з критичним пацієнтом», - каже медикиня.

Наталія Матолінець додає: минулої доби від коронавірусу одужало 63 пацієнти, ушпиталили — 14 осіб, від ускладнень недуги померло троє людей.

Нині на апаратах ШВЛ є більше сорока пацієнтів.

«Вакцинованих (серед них - ред.) немає», - пише Наталія Матолінець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: