У Львівському парку культури може з'явитися новий дитячий майданчик

1631739164929_3-6ce0ea13645df8732d5ad292a6882ed8

У парку культури у Львові проведуть капітальний ремонт дитячого майданчика та створять новий ігровий комплекс.

У Львівському парку культури та відпочинку хочуть капітально відремонтувати дитячий майданчик та створити новий ігровий комплекс.

Для цього був написаний проєкт для участі у громадському бюджеті.

«Актуальність проєкту полягає в практичному створенні комфортних умов для дітей.

Дана програма є актуальна та сучасна. Основною її проблемою є необхідність створення сучасних дитячих ігрових майданчиків, які відповідають вимогам безпеки, належного їх використання для потреб дитячого спорту, створення умов для впровадження здорового способу життя», – написано у документі.

А також зазначається, що основна мета програми – забезпечення дітям здорових умов перебування на свіжому повітрі, для зміцнення їх організму, правильного фізичного розвитку, для розумного проведення дозвілля в колективі своїх однолітків. Створення належних умов для фізичного, духовного, інтелектуального, спортивного розвитку та творчої самореалізації дітей, розумного проведення дозвілля та стимулювання зростання здібностей дітей.

Бюджет проєкту становить 599320 гривень.

Автори проєкту: Балацький Тарас, Балацька Наталія.

«Це громадський проєкт, ми плануємо поставити там комплекс з брусів, щоби діти мали можливість безпосередньо проводити більше часу на свіжому повітрі. Відповідно, хочеться облаштувати ігрову зону для дітей, щоби вони змогли вільно себе відчувати і знаходити більше друзів, тому що це не просто качелька і гірка, це цілий комплекс з перешкодами», — розповіла ІА Дивись.info авторка проєкту Наталя Балацька.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: