На Львівщині розіграють Кубок Захисника України зі стендової стрільби

_1636718800_613x321_3_0_nw
Фото: ЛОДА

Сьогодні, 11 листопада, на спортивній базі обласної Школи вищої спортивної майстерності «Львівський стрілецький стенд» стартують відкриті обласні змагання зі стрільби стендової «Кубок Захисника України».

Випробують свої сили та навички у спортивних дисциплінах стендової стрільби – круглому, траншейному стендах та спортінг учасники АТО та бойових дій. Найкращих визначать також і серед професійних спортсменів-стендовиків Львівщини, повідомляють в управлінні молоді та спорту облдержадаміністрації.

Цьогоріч вже вдруге змагання відбудуться, не тільки в особистому заліку, а ще й в командній першості. Кожна команда налічуватиме три особи.  Переможців визначать за сумою результатамів кожного учасника команди. За підсумками кваліфікації відбудуться фінальні змагання у всіх категоріях.

Зауважимо, стрільба стендова є одним з пріоритетних видів спорту для Львівщини.  До штатної збірної команди України у 2021 роцi входить 11 спортсменів Львівщини. За аналізом Міністерства молоді та спорту України, щодо стану розвитку стрільби стендової  у регіонах України та фізкультурно-спортивних товариствах у 2018-2021 роках Львівська область впевнено посідає ІІ місце серед усіх областей, які розвивають цей вид спорту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: