На Стрийщині затримали убивцю 64-річного чоловіка (фото)

248201562_6963582687015410_4435182811455292940_n
Фото з місця події, Нацполіція Львівщини

У Стрийському районі затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві 64-річного мешканця Ходорова. Жертва пролежав у підсобці кілька днів, поки його там не знайшла сусідка та зателефонувала до поліції.

«11 листопада на оперативну лінію 102 зателефонувала жителька міста Ходорів Стрийського району та повідомила про тіло сусіда без ознак життя, яке вона виявила на території його домогосподарства у підсобному приміщенні», - йдеться в повідомленні Нацполіції Львівщини.

На тілі загиблого, 64-річного місцевого мешканця, виявили численні тілесні ушкодження. Як в подальшому встановили медики, вони і стали причиною смерті чоловіка.

Поліцейські встановили, що 9 листопада близько 23.00 додому до загиблого прийшов 29-річний мешканець одного з сіл району. Між чоловіками кілька років тривав конфлікт, тому гість, маючи намір помститись, жорстоко побив господаря, спричинивши йому травми, від яких той в подальшому помер. наступного дня він повернувся на місце злочину, переніс тіло у підсобне приміщення та втік, прихопивши з собою деякі речі загиблого.

Правоохоронці встановили місце перебування зловмисника та затримали його, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Також вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру в умисному вбивстві. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: