Українці зможуть анонімно повідомляти про закладників наркотиків у чат-боті поліції

09babe9d-c7f7-4c24-bd4f-5f8b6d1c214e

12 листопада ​запрацював чат-бот від патрульної поліції, який викриватиме збут наркотиків по всій країні DrugHunters (Мисливці за наркотиками).

Це офіційний чат-бот від патрульної поліції у месенджері Telegram.

«З його допомогою можна анонімно та в декілька кліків повідомити патрульних про виявлення як наркотичних речовин, так і самих закладників. Скористатись чат-ботом можуть усі громадяни у тих містах, де працює патрульна поліція», - йдеться в повідомленні.

Щоб залишити заявку про можливе місце закладки чи закладника, достатньо відкрити програму тут у своєму Telegram і розпочати діалог.

Після старту розмови потрібно вказати такі деталі: населений пункт, адресу, за якою побачили потенційного зловмисника, опис місця, де на думку заявника може бути закладка (труби, клумба, лавочка тощо).

А для того, щоб правоохоронці швидше виявили закладку, надішліть геолокацію й додайте фото/відеоматеріали.

Після отримання повідомлення про знахідку або ймовірного закладника, патрульні виїжджатимуть на місце і перевірятимуть інформацію.

«Нагадуємо, що за правопорушення, пов’язані з незаконним обігом наркотичних засобів та психотропних речовин є відповідальність, яка у залежності від обсягів збуту може бути як адміністративна, так і кримінальна. Долучайтеся до важливої справи — повідомляйте про відомі вам випадки розповсюдження наркотиків. Зробимо наші міста безпечними разом», - акцентують у патрульній поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: