5 способів активно провести цю осінь

unnamed (1)

Хоча усі звикли вважати осінь порою депресій та холодних вечорів за книгою та чашечкою улюбленої  кави чи чаю, її можна провести не менш активно, ніж літо.

Ми підібрали для вас 5 крутих варіантів яскравого та незабутнього осіннього відпочинку, серед яких точно є те, про що ви давно мріяли. Можливо саме час здійснювати мрії? І так, поїхали.

Купіть абонемент у кінний клуб та освойте верхову їзду

Це відмінний варіант для тих, хто любить тварин (хоча не віриться, що існують люди, які б не любили коней), природу та активний відпочинок. Окрім того, спілкування з кіньми приносить не лише величезне задоволення, але й зможе вилікувати вас від будь-яких проявів осінньої хандри чи депресії. Коні дуже тонко відчувають людину й уміють заглядати їй прямо в душу, тому це відмінний спосіб справитись із нервовими стресами та напругою.кінний клуб

Слід зауважити, що верхова їзда добре підходить людям, які не просто хочуть займатись певним видом спорту, але й мають проблеми зі здоров’ям, пов’язані з опорно-руховим апаратом. Якщо ви думаєте, що це стосується лише підлітків, яким часто радять саме заняття на конях, то ви дуже помиляєтесь. Це відмінний спорт  для тих, хто багато часу проводить в офісах, сидячи за ноутбуком. Плюс – це спорт, який змусить вас відчути усі м’язи, навіть ті, про які ви могли не знати. Тому якщо за літо ви все ще не прийшли у бажані форми або на фігурі дались взнаки системи «Все включено», то це рішення і для вас.

Важливо просто знайти хороший кінний клуб неподалік та насолодитись такому собі антистрес заняттю, що без сумнівів принесе купу задоволення і заряд енергії на усю осінь.

Відправтесь до лісу

Прогулянка восени в лісі (Зоя і Володя)

Ще один відмінний спосіб позбутись стресу та втекти від галасливого міста – відправитись у ліс. При цьому ми не пропонуємо вам пікнік, де ви знову будете смажити шашлики та продовжувати літній релакс, варто зайнятись чимось більш продуктивним та активним.

  • довгі прогулянки на свіжому повітрі – це як перезавантаження для нашого мозку. Всі погані думки можна відпустити та просто насолодитись осіннім шурхотінням листя під ногами, приємним, все ще теплим вітерцем та незрівнянною красою природи;
  • це відмінна альтернатива спортивним заняттям у залі. Для чого іти у вихідний в зал, щоб побігати на доріжці, якщо можна пробігтись лісом;
  • окрім відпочинку та фізичного навантаження ви отримуєте винагороду у вигляді смачних гостинців, що приготував ліс. Це не обов’язково повинні бути гриби чи ягоди. Просто зберіть красиві гілки, шишки та створіть вдома композицію своїми руками (плюс одна ідея у копілку, як проводити осінні вечори).

Купіть велосипед

Так, ви все вірно прочитали. Чому усі думають, що велосипеди хороша ідея тільки для літа. Це зовсім не там. Їзда на велосипеді не лише принесе вам море радості та заряд енергії на весь день, вона здатна змінити та зміцнити ваше тіло. Ви станете більш витривалими та будете відчувати прилив сил.їзда на велосипеді

Якщо ви сумніваєтесь у тому чи варто витрачати велику суму на велосипед, то слід скористатись послугами оренди. Двоколісного коня можна запросто орендувати, як на день-два, так і на кілька місяців. Повірте, як тільки ви звикнете до таких поїздок, то точно не захочете повертатись до звичайного спортзалу, а є й ті, що змінюють маршрутки чи авто на велик.

Спробуйте щось нове для себе

Те, про що ви давно мрієте, але ніяк не віднайдете часу. Приміром, ви давно хотіли спробувати бокс чи плавання – записуйтесь негайно. Можливо у вас в голові були танці, але ви вважаєте себе занадто скромною людиною чи занадто зайнятою. Все це відпаде, як тільки ви знайдете заняття до душі.танцювальні заняття

Відмінною новиною є те, що практично усі заняття та секції пропонують перше заняття безкоштовно, а це означає, що ви можете дозволити собі обирати. Сходіть на різні види танців та спорту, які вам ближче. Проте не робіть вибір одразу, можливо ви знайдете себе там, де зовсім цього не очікували.

Спробуйте освоїти правило 30 днів

Якщо ви досі не навчились ставати із першим дзвінком будильника, не можете змусити себе вийти на вранішню пробіжку чи виконати прості вправи розминки під час обідньої перерви, тоді це правило саме для вас. Доведено, що для того аби повністю адаптуватись до змін у житті, нашому організму необхідно близько 3-4 тижнів, а це і є приблизно 30 днів. Зазвичай саме в перші 30 днів люди кидають заняття спортом, вирішують припинити правильне харчування та забивають на корисні звички.правило 30 днів

Просто спробуйте протриматись цих 30 днів, пообіцявши собі, що в разі, якщо це не допоможе, то ви повернетесь до звичного ритму. Більшість людей так і не повертаються. За це короткий термін ви не просто зміцните здоров’я та забудете про осінню хандру, але й здобудете нові звички, які можуть змінити не лише вашу сіру осінь, але й подальше життя.

Як бачите, варіантів більш ніж достатньо для того аби вже сьогодні обрати відповідний для себе. Просто зробіть перший крок і можливо саме ця осінь стане найбільш незабутньою за все ваше життя.

Джерело: Тобіпорада

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: