Львів'ян просять допомогти дев'ятирічному Юрчикові, який залишився сиротою

255658828_4459710514105495_441822818891382126_n
Фото: Уляна Флишко

У Львові живе дев'ятирічний Юрчик разом із бабусею, яка взяла опіку над дитиною після смерті його батьків. У сім'ї нині складно із грішми, а Юра вчить уроки за допомогою бабусиного кнопкового телефона, де учителька навчає хлопчика через гучномовець.

Небайдужих просять зголоситися, аби допомогти цій родині, зокрема потішити Юрка у День святого Миколая, розповідає волонтерка Уляна Флишко ще 10 листопада.

«З бабусею 9-річного Юрчика познайомилася нещодавно. Оформляючи документи також для опікунства, розговорились із пані Любою в коридорі однієї із установ. Жінка тоді коротко розповіла, що береться за опікунство онука, оскільки її син та невістка померли», - розповіла жінка.

Після відвідин цієї сім'ї волонтерка розповіла, що Юрчик є щебетливим і дуже щирим хлопчиком.

«Дитина, знаючи, що крім бабусі Люби в нього майже нікого немає, щоразу в зверненні називав її «Мамою». Сама ж бабуся бідкається, що є деякі труднощі, які хоче якнайшвидше вирішити. Зокрема, вона готова піти на підробіток, але наразі чекає, поки зможе купити дитині телефон (смартфон) чи комп'ютер, щоби дитина мала змогу займатися з вчителем. А на цей час малюк вивчає уроки за допомогою кнопкового телефону своєї бабусі: та зідзвонюється з учителькою, яка, відповідно, проводить урок через гучномовець», - говорить Уляна Флишко.

Ще одна проблемка, яку потрібно вирішити цій сім'ї, - замінити стареньке вікно. Бо із наближенням холодів у кімнаті стає все холодніше.

Також Юрчик написав листа до Святого Миколая, який уже взяли в опрацювання Помічники Чудотворця.

Якщо хтось бажає підтримати хлопчика-сироту і його бабусю, також можете зголошуватися під ось цим дописом.

Бабуся вже виготовила картку Приватбанку.
Карачун Люба
4149499394139339

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: