Низка бюджетних установ Львівщини досі не уклали договори з постачальником газу 

новина газ5f3f6d5d6dcae
фото ілюстративне

Станом на 15 листопада нинішнього року чимало бюджетних установ у Львівській області не включено до Реєстру споживачів будь-якого постачальника.

До грудня всі бюджетні установи мають укласти договори з постачальником газу, повідомили у регіональній газовій компанії «Львівгаз».

Згідно із вимогами постанови Кабміну від 25 жовтня, для забезпечення безперервності постачання природного газу бюджетним установам вони автоматично включені в портфель постачальника «останньої надії» з 1 жовтня 2021 року.

У зв'язку з цим АТ «Львівгаз» забезпечило безумовне поновлення газопостачання цієї категорії споживачів, а також внесення інформації про їхнє приєднання до газорозподільної системи на інформаційну платформу оператора ГТС.

Але, враховуючи той факт, що постачальник «останньої надії» може постачати природний газ споживачеві протягом обмеженого терміну, а саме – не більше 60 діб, усі бюджетні установи, які досі не уклали договору на постачання газу, мають обов'язково зробити це до 1 грудня 2021 року.

«Висловлюємо занепокоєння ситуацією, що склалася в області, та нагадуємо про терміни процесу укладання договорів відповідно до вимог Постанови КМУ №1102 від 25.10.2021р. для забезпечення безперервності постачання природного газу бюджетних установ, а саме – до 1 грудня», - повідомили у відомстві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: