На допомогу бізнесу на Львівщині виділили ще понад п'ять мільйонів гривень

фоп

Депутати Львівської обласної ради внесли зміни до обласної цільової програми конкурентоспроможності Львівської області на 2021-2025 роки.

Зокрема 16 листопада депутати погодили виділення додаткових коштів в сумі 5 млн 640 тис. грн.

З них 3 млн 661 тис. грн (з яких 1 млн 600 тис. грн - субвенція Львівської МТГ) скерували на додаткове відшкодування (компенсацію) частини відсотків шляхом зниження розміру компенсаційної процентної ставки до рівня 0% річних за наданими уповноваженими банками кредитами суб’єктам мікро-, малого та середнього підприємництва в рамках Державної програми «Доступні кредити 5-7-9%.

«В умовах COVID-19 важливо посилювати підтримку бізнесу. Львівська область першою в Україні зрозуміла важливість інвестування коштів місцевих бюджетів на розвиткові заходи. Приємно, що Львівська міська рада підтримала цю ініціативу та виділила субвенцію на реалізацію заходів обласної програми з підтримки бізнесу. Це приклад для інших територіальних громад», - пояснив директор департаменту економічної політики Львівської ОДА Степан Куйбіда.

Також  передбачено додаткове фінансування у розмірі 1 млн 979 тис грн на підтримку проєктів регіонального, економічного та інноваційного розвитку, в межах якого планується співфінансувати проект секторальної підтримки ЄС зі створення парку агропереробки «ФрутБанк» орієнтований на малих та середніх товаровиробників Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: