З 20 листопада у Львові цілодобово чергуватиме снігоприбиральна техніка

снігоприбиральна техніка

Львів готується до зими. Усі комунальні підприємства Львова, задіяні в роботі з механізованого прибирання вулично-дорожньої мережі, готові до зимового періоду.

Як повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР, з 20 листопада запроваджують цілодобове чергування снігоприбиральної техніки.

«Техніка до зимового періоду готова. Спільно з управлінням з питань надзвичайних ситуацій ми проводили перевірку техніки. Все готове до роботи. Також  керівники інженерних служб ще раз додатково проведуть об’їзди по ШРП.

Прогнозують, що в п’ятницю буде дощ і можлива ожеледиця, тому чергування техніки запроваджуємо з 20 листопада. Відповідне розпорядження «Про перехід підприємств, задіяних до роботи з механізованого прибирання вулично-дорожньої мережі, на зимовий режим роботи» вже підписане, піскосуміш є, сіль є, реагенти закупили.

Відповідно, всі служби попередженні. Усі ШРП мають забезпечити готовність, щоб у будь-який час, якщо будуть примерзати мости та підйоми, забезпечити посипання. Також готовність мають забезпечити балансоутримувачі будинків, щоб їхня техніка і двірники могли вийти посипати тротуари», - повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Нагадаємо, цього року для механізованого прибирання вулично-дорожньої мережі Львова буде задіяно 137 одиниць комунальної техніки та 107 одиниць приватної.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: