Дрогобицький підприємець уник покарання у справі про кермування під наркотиками

суд
фото ілюстративне: з відкритих джерел

Дрогобицький міськрайонний суд Львівщини закрив справу про нетверезе водіння місцевого підприємця Олега Солода попри те, що він був у стані наркотичного сп’яніння.

Про це пише Zaxid.net.

26 жовтня Олега Солода зупинили за кермом авто Toyota на вул. Раневицькій у Дрогобичі. За даними поліції, водій мав ознаки наркотичного сп’яніння, що було  підтверджено висновком лікаря.

У суді чоловік заперечував свою вину.

Суддя Руслана Курус зазначила, що до матеріалів справи не долучено допустимих доказів на підтвердження дотримання процедури направлення водія для огляду на стан наркотичного сп'яніння або щодо перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують його увагу та швидкість реакції.

«У матеріалах протоколу серії є фотознімок, на якому є зображення із записом Multi-Drug Screen Test від 26.10.2021, з якого неможливо встановити ані об'єкту зображення, ані його маркування (назви, дати) та інших розпізнавальних ознак, що свідчить про неналежність даного доказу», – вказано у постанові суду.

Дослідивши матеріали справи, суддя закрила справу про нетверезе водіння Олега Солода через відсутність складу злочину. Водію загрожувало 17 тис. грн штрафу та позбавлення права керувати транспортними засобами протягом року.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: