На Львівщині прикордонники затримали трьох нелегалів з Індії

259809123_2423508714447020_9011691896504201221_n
Фото: західний кордон

Учора ввечері прикордонний наряд від відділу «Шегині» Львівського загону доповів до підрозділу про виявлення руху автомобіля «Форд» на околиці одного з н. п. Яворівського району, що поблизу кордону з Польщею.

Для перевірки інформації від прикордонного підрозділу вибула група реагування. За кількасот метрів до держрубежу прикордонники зупинили автівку, якою керував громадянин Індії, повідомляє Західний кордон.

Крім нього в авто знаходились троє пасажирів, теж громадян Індії, з документами, що посвідчують особу.

Охоронці кордону встановили, що іноземці прибули в Україну законним шляхом та навчаються на третьому курсі в одному з медичних навчальних закладів Львова. Вони також мали посвідки на тимчасове проживання в Україні. Іноземні студенти, напевно, вирішили не продовжувати навчання в Україні та використати його як прикриття для подальшого незаконного перетинання кордону з країнами ЄС. Проте їхні плани зруйнували прикордонники.

Порушників доставили в прикордонний підрозділ для подальшої перевірки та складання відповідних адміністративних документів. За спробу незаконного перетинання державного кордону, вчинене групою осіб, їм доведеться відповідати за ч . 2 ст. ст 204-1 КУпАП. Їм загрожує штраф у розмірі від 8 500 грн до 13 600 грн кожному або адміністративний арешт на строк від десяти до п’ятнадцяти діб.

Подальшу долю іноземців вирішуватиме суд.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: