У Львові вакцинуватимуть безпритульних людей

IMG_9842-696x464
Фото з архіву редакції.

У Львові облаштують пункт вакцинації проти коронавірусу, аби щеплення змогли отримати безпритульні люди.

Імунізовувати їх планують з наступної п'ятниці, 26 листопада, розповіли у пресслужбі міськради.

Пункт вакцинації розташують у Центрі обліку та нічного перебування бездомних громадян, на вул. Кирилівській, 3а. Планується, що він функціонуватиме наступної п’ятниці, 26 листопада, з 11:00 до 18:00.

«Ми порадились із громадськими організаціями, які працюють з бездомними та організовують їх харчування, і дійшли спільної думки, що пункт працюватиме у світловий день, щоб усі охочі могли скористатись цією можливістю. Водночас протягом тижня ми активно інформуватимемо бездомних про цей пункт вакцинації – зокрема інформацію про них роздаватимуть волонтери громадських організацій у тих місцях, де вони традиційно харчують своїх підопічних», - пояснює ініціативу в.о. директора департаменту гуманітарної політики Євген Бойко.

Зазначимо, що цю ініціативу втілюватимуть у співпраці з громадським організаціями: ГО «Благоустрій рідного міста», ЛМГО Спільнота взаємодопомоги «Оселя», БФ «Там де живе надія», Релігійна громада Храму Христового Воскресіння, ГО «Вектор допомоги», БФ «Серця надії», Корпорації Добрих Справ, «Еліос Львів», Спільнота святого Егідія, УПЦ, ГО «Тарілка» та ін.

Водночас, зі слів першого заступника міського голови Андрія Москаленка, на сьогодні у Львові понад 60% мешканців щеплені принаймі однією дозою вакцини від коронавірусу, обидва щеплення натомість мають 45%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: