Нинішнього року для 39 дітей-сиріт на Львівщині придбають житло

квартира
Фото з відкритих джерел

Ще для п'ятьох дітей-сиріт, дітей без батьківського піклування та осіб з їх числа у Львівській області придбають квартири.

Рішення ухвалили на спеціальній комісії, яку очолив заступник голови облдержадміністрації Віталій Загайний.

Квартири призначені для дітей віком від 18 до 23 років. Пропозиції про потребу у співфінансуванні з обласного бюджету надали виконавчі комітети Червоноградської та Судовишнянської територіальної громади, а також Радехівська міська рада спільно з Червоноградською райдержадміністрацією.

Водночас начальник служби у справах дітей Володимир Лис розповів, що нинішнього року помешкання придбають 39 дітям, а не 33-ом, як це планувалося.

«Нам вдалось перевиконати план щодо придбання житла дітям на цей рік. Тобто замість запланованих 33 дітей, станом на зараз ухвалили рішення про закупівлю житлових об’єктів для 39 дітей. Комплексну програму дофінансували на понад 162 тисячі гривень, згідно з рішенням обласної ради і це сприяло таким високим показникам», - сказав він.

Усі вказані об’єкти будуть співфінансувати з обласного бюджету та коштом територіальних громад. Сьогодні з обласного бюджету розподілили 1 млн 32 тис. гривень.

Отож, станом на зараз рішення про закупівлю житлових об’єктів ухвалили для 39 осіб з вказаних категорій дітей, загальною вартістю 8 млн 162 тис. грн з обласного бюджету.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: