У Горіховому гаю почали облаштовувати доріжку

260644143_448128926721467_722035567108789353_n

У Львові почали реалізацію ще одного проєкту-переможця Громадського бюджету 2020 – «Стежки Горіхового гаю».

Про це повідомляє ЛМР.

«Роботи тривають на ділянці з боку вулиці Бойківської. Ця територія густо засаджена деревами і має складний рельєф з великим перепадом висоти. По схилу важко пересуватися, тож для зручності мешканців тут прокладуть бруковану доріжку та облаштують сходи з поручнями. Тим паче, що доріжка веде до дитячого садочка, що розташований біля парку.

Роботи планують завершити до кінця грудня. Замовник робіт – управління екології Львівської міської ради», - зазначають у департаменті містобудування.

Нагадаємо, у парку вже проклали доріжку, яка веде до стадіону «Динамо». Також паралельно облаштовують освітлення, аби там було безпечно гуляти увечері.

Це вже другий малий проєкт Горіхового Гаю, який реалізовують у межах Громадського бюджету Львова. Перший – оригінальний екомайданчик - вже став улюбленою розвагою для місцевої малечі. На реалізації також великий проєкт з відновлення водойм.

«Цього року Горіховий гай знову має два проєкти-переможці, відповідно до яких у парку планують зробити відеоспостереження та облаштувати громадський простір з боку. Тож добрі зміни в парку лише починаються», - додають у департаменті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: