В Національній академії сухопутних військ вакциновано майже 100% працівників

3-2-1
Фото: АрміяInform

99,8 % – рівень вакцинації від коронавірусу в Національній академії сухопутних військ  імені гетьмана Петра Сагайдачного у Львові. 

99,8 % – рівень вакцинації від коронавірусу в Національній академії сухопутних військ  імені гетьмана Петра Сагайдачного у Львові.

Такі цифри були озвучені під час службової наради з питань з протидії поширенню COVID-19 під керівництвом начальника Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного генерал-лейтенанта Павла Ткачука, повідомляє АрміяInform.

«Колектив Національної академії – це декілька тисяч військовослужбовців і працівників Збройних Сил України, – зазначив речник навчального закладу полковник Антон Миронович. – Імунізація запобігла масовому поширенню коронавірусної хвороби. Це дозволило в повному обсязі виконувати усі навчальні плани як у пункті постійної дислокації, так і в польових умовах. Нині Національна академія сухопутних військ продовжує успішно готувати висококваліфікованих офіцерів та фахівців інших ланок військового управління для Збройних Сил України».

Досягти такого високого рівня вакцинації вдалося завдяки ефективній інформаційній кампанії та виконанню заходів внутрішньо-комунікаційної роботи.

«Ми розпочали імунізовувати особовий склад академії, як тільки-но в Україну надійшли перші партії вакцини, – зазначив начальник медичної служби НАСВ підполковник Микола Костинюк. – Спершу мали у своєму розпорядженні вакцини AstraZeneka виробництва Південної Кореї. Згодом отримали доступ до усіх інших препаратів».

Окрім імунізації, у навчальному закладі вжили й інших протиепідемічних заходів. Тут дотримуються суворого маскового режиму, проводять дезінфекцію рук та службових і навчальних приміщень, на контрольно-перепускних пунктах запроваджено температурний скрінінг. Це дозволило уникнути важких наслідків, перешкодити зростанню захворюваності серед військовослужбовців й працівників ЗС України.

Рівень вакцинації 99,8 % значно перевищує часто згадуване у випусках новин та соцмережах досягнення міста Моршин, де обидві дози вакцини отримали понад 74 % мешканців.

«Рекордні показники – не самоціль, – зазначив полковник Антон Миронович. – Насамперед наша мета – зберегти життя і здоров’я колективу Національної академії, забезпечити якісний навчальний процес та інші елементи повсякденної діяльності, надати ґрунтовні знання та вміння вихованцям навчального закладу».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: