Життя смішних поліцейських: топ-9 кримінальних комедій

21_jump_street
Фільм: "Мачо і ботан".

Кримінал з гумором вже давно знайшов своє місце у лавах кіно та став одним з  улюблених жанрів кіноманів, адже допомагає легше сприйняти навіть найсерйозніші ситуації. 

Кримінал з гумором вже давно знайшов своє місце у лавах кіно та став одним з  улюблених жанрів кіноманів, адже допомагає легше сприйняти навіть найсерйозніші ситуації.

ІА Дививсь.info підготувала підбірку кримінальних комедій. P.S. до неї не ввійшли популярні фільми типу «Мачо і ботан» і «Поліцейська академія»

«Шоу починається»

Сюжет розповідає про життя двох поліцейських Мітча і Трея. Перший не багатослівний і не любить перебувати в центрі подій. Все, чого він хоче – це спокійно працювати, щоб йому ніхто не заважав. Трей – повна протилежність Мітча. Він набагато краще грає поліцейського, ніж виконує свої обов'язки. Одного разу з вини Трея напарники потрапляють у поле зору телевізійників. Робота для Мітча перетворюється на пекло, а для Трея – на справжнісінький рай.

Кадр з фільму.

«Озброєні та небезпечні»

Сара працює агентом ФБР і ставиться до своєї роботи дуже серйозно. Одного разу їй доручають нове завдання – знайти і заарештувати дуже небезпечного злочинця. Щоправда, вести цю справу вона буде не сама, а з грубою і цинічною Шеннон Майлінс – детективом бостонського відділу поліції. Таке партнерство перетворюється для Сари на справжнісінький кошмар. Але нічого не поробиш, адже борг понад усе, і завдання повинно бути виконане, незважаючи на розбіжності з колегою.

Кадр з фільму.

«Копи на підхваті»

Нью-йоркські поліцейські Денсон і Хайсміт – справжні зірки кримінального управління. Вони проводять гучні операції, ганяють на тачках, стріляють з гармат і дають інтерв'ю. Поки брутальні герої купаються у славі, всю нудну роботу – обов'язкове оформлення рапортів – виконують канцелярські щури Гембл і Хойтц. Однак якщо зануді Гемблу подобається копирсатися в звітах, то його запальному напарнику Хойтцу, вигнаному за безглуздість з відділу розслідування вбивств, паперова каторга просто ненависна.
Обидва невдахи отримують шанс відзначитися, коли зоряні поліцейські гинуть на затриманні.

Кадр з фільму.

«Шафт»

Співробітник ФБР, що займається кібербезпекою, завжди покладався в своїй роботі не на грубу силу, а на розрахунок і логіку. Але несподівана загибель друга дитинства головного героя змусила його вплутатися в розслідування. Сліди привели в кримінальний Гарлем. І тут кабінетному працівникові довелося покликати на допомогу свого батька, а пізніше і діда, чиї методи роботи більше підходять для пошуків вбивці.

Кадр з фільму.

«Круті фараони»

Ніколас Енджел працьовитий до мозку кісток. Здавалося б, за такого співробітника слід триматися обома руками, але у начальства лондонського відділення на нього інші плани. На тлі успіхів Ніколаса інші співробітники виглядають вкрай слабо. Це псує загальну картину поліцейської дільниці і принижує імідж інших колег. Ніколаса переводять у тихе й умиротворене містечко Сендфорд, де небезпекою можна назвати лише харчове отруєння. Після прибуття Ніколаса тут же знайомлять з його новим напарником — Денні. Несподівано місто потрясають кілька страшних подій, змушуючи Ніколаса змінити свою думку про Сендфорд, який здавався йому спокійним містечком.

«Водій для копа»

Стю працює в популярній службі Uber-таксі. Хлопець дорожить свої місцем. Тому гранично ввічливий з пасажирами, а обов'язки виконує чітко і без нарікань. По своїй натурі герой дуже сором'язливий і боязкий. В один прекрасний день хлопець підібрав суворого і брутального поліцейського Віка, який, незважаючи на сліпоту після операції, переслідує особливо небезпечного кілера. Як підсумок, головний герой, сам того не бажаючи, виявляється втягнутим у божевільну погоню за підступним злочинцем, який намагається за всяку ціну уникнути переслідувача.

Кадр з фільму.

«Шпигунка»

Сьюзан Купер – героїня невидимого фронту: без неї не обходиться жодна небезпечна операція ЦРУ, але вона змушена задовольнятися скромним місцем аналітика. І ось нарешті у Сьюзан з'явився шанс показати себе у всій красі. Її партнер потрапив у пастку, і один з провідних агентів – у біді. У такій складній ситуації Купер, не замислюючись, погоджується працювати під прикриттям, щоби проникнути в оточення торговця зброєю і врятувати світ.

Кадр з фільму.

«Фейкові копи»

Джастін і Райан, збираючись на костюмоване свято, замислюються над вибором нарядів на вечір. Після деяких сумнівів друзі вирішують вбратися в парочку копів і в повній амуніції відправляються на свято. Такий зовнішній вигляд друзів приводить у жах підлітків, які бавляться травичкою, та й всі інші учасники вечірки приймають їх за справжніх копів. Ця ситуація подобається друзям, і вони вирішують продовжити свою гру.

Кадр з фільму.

«Ірландець»

Все, що цікаво ірландському поліцейському, сержанту Джеррі Бойлу – це алкогольні напої, сексуальні молоденькі жінки і своєрідні жарти. У Джеррі непростий характер, він ексцентричний, не прагне виділитися і здатися героєм. Але лише до тих пір, поки на його службовому шляху не з'являється рішучий і відповідальний агент ФБР із закликом про допомогу. Завдання полягає в затриманні серйозного угруповання торговців наркотиками, що діє по всьому світу.

Кадр з фільму.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: