Володимир-Львів-Володимир: до Дня частини військовий пробіг 270 кілометрів

ecaf90ac299c2caf
Фото: armyinform

22-річний військовослужбовець з волинської бригади Микола Луговий, в честь Дня народження 14-ї ОМБр пробіг маршрут Володимир-Львів-Володимир.

22-річний військовослужбовець з волинської бригади Микола Луговий, в честь Дня народження 14-ї ОМБр пробіг маршрут Володимир-Львів-Володимир, повідомляє місцеве видання Буг.

Військовий менше, ніж за 27 годин, подолав дистанцію в 270 кілометрів, хоча планував це зробити за 48 годин. Микола влаштував ультрамарафон з нагоди сьомої річниці створення 14 ОМБР. Біг безперервно, адже зупинки, за словами хлопця, погано вплинули би на м’язи, і бігти тоді важче.

Хлопець майже чотири роки служить у волинській бригаді, розповів: бігом займається з дитинства і постійно тренується.

«Часто здійснюю забіги з Володимира-Волинського до Нововолинська, бігав із Володимира до Луцька. А сьогоднішній, поки що найтриваліший і найскладніший у моєму житті», – каже воїн. У своїх силах він впевнений та дякує всім за підтримку.

Як зазначає АРМІЯinform, бігуна всю дорогу супроводжувала машина з їжею та медичною допомогою. Перекушував хлопець находу та майже не зупинявся протягом всієї дистанції.

Військові медики, які супроводжували спортсмена в дорозі, кажуть, що ніяких проблем зі здоров’ям у нього не виникало. На фініші Микола, ясна річ, був втомлений, але щасливий.

−Я це зробив! Щасливий, що вдалося втілити свій задум! – поділився враженнями марафонець. – Дякую всім, хто в мене вірив, і хто підтримував мене! Попереду чимало планів і кілометрів, тож ще побігаємо!

Далі в Миколи Лугового період відновлення і нові забіги. Про нові рекорди воїна Князівської бригади обов’язково повідомимо. Надзвичайно пишаємося побратимом!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: