Коли львівську вулицю Бандери повністю відкриють для проїзду

IMG_8354-696x464
Фото з архіву редакції.

Вулиця Степана Бандери у Львові стане повністю проїзною вже наступного місяця, у грудня.

Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий в етері на радіо «Люкс FM» 29 листопада.

«На всіх вулицях, де ми проводимо ремонт, тривають роботи. Вулицю Степана Бандери ми плануємо до Миколая зробити повністю проїзною. Це ж стосується вулиці Шімзерів, адже там основні роботи вже завершили. Звичайно, що якісь деталі ще будуть доробляти, але автомобілі по цих двох вулицях цього року вже поїдуть», - цитує його пресслужба міськради.

Нагадуємо, ремонтувати вулицю Бандери у Львові почали наприкінці вересня 2020 року. Вулицю, протяжністю 1,05 км замостять бруківкою. Роботи вартістю понад 209 мільйонів гривень виконує ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл».

Проєктом реконструкції передбачається повне розбирання дорожнього одягу, трамвайних колій і тротуарів; зрізка зелених насаджень, які попадають у межі виконання робіт; реконструкція всіх інженерних мереж, згідно з наданими технічними умовами служб міста; влаштування проїзної частини і суміщених з нею нових трамвайних колій посередині вулиці; влаштування контактної мережі трамваю, вуличного електроосвітлення; влаштування вздовж проїзної частини з обох боків велосипедних смуг та, на окремих ділянках, – велосипедних доріжок; влаштування кишень для машин швидкої допомоги, аварійних служб та тимчасової стоянки машин мешканців будинків; влаштування тротуарів і пішохідних зон з забезпеченням умов для пересування маломобільних груп населення; благоустрій вуличного простору.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: