На Бурштинській ТЕС стався вибух: є постраждалі (відео)

dtek-900x560-1
Фото ілюстративне\ з відкритих джерел.

28 листопада о 22:12 до рятувальників поступило повідомлення від диспетчера екстреної медичної допомоги про те ,що стався вибух на Бурштинській теплоелектростанції.

За інформацією, на котлі сьомого енергоблоку відбулась розгерметизація екранної труби діаметром 60 мм., внаслідок чого відбувся викид газопарової суміші та газів з топки котла та отримали опіки два працівники, яких госпіталізовано до лікувальних закладів, повідомляє ДСНС.

У «ДТЕК Енерго» повідомили, що чотири працівники отримали опіки. Підприємство обіцяє надати потерпілим всю необхідну допомогу.

Відключення блоку не вплинуло на тепло- і енергопостачання регіону. Станція працює в складі 7-ми енергоблоків загальною потужністю 1172 МВт. Бурштинська ТЕС скоординувала своі дії з «Укренерго». Для компенсації потужності було оперативно включено блок №4.

За інформацією Центру екстреної медичної допомоги, постраждали 4 людини. Двоє працівників ТЕС госпіталізовані до обласної клінічної лікарні в Івано-Франківську, а двоє працівників Галременерго госпіталізовані до Бурштинської міської лікарні.

Стан одного з потерпілих на Бурштинській ТЕС медики оцінюють як критично тяжкий - у нього опіки 60% поверхні тіла, як повідомляє Укрінформ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: