На порталі «Дія.Бізнес» можна дізнатися все про земельну реформу

5e84ba81d942b936240497_730x410
Фото: Дія.

На національному порталі з розвитку підприємництва «Дія.Бізнес»  доступний новий розділ — «Земельна реформа».

Тепер підприємці отримуватимуть усю актуальну інформацію про можливості для розвитку власної справи в сфері земельних відносин.

Про це повідомляє Мінагрополітики.

На сторінці доступна інформація про всі нові можливості для землевласників, фермерів та громад, а також для тих українців, які раніше не мали можливості придбати й розпоряджатися землею.

«Земельна реформа задумувалася та реалізовувалася, виходячи з трьох базових основ, які ми хотіли гарантувати українцям: володіти, користуватися та розпоряджатися своєю землею. 1 липня 2021 року вони це право отримали. Ми сьогодні робимо все, щоб це право реалізовувалося прозоро, доступно, зрозуміло, легко та максимально повно. Кожен українець має знати, які можливості перед ним відкрила земельна реформа та, зокрема, ринок землі. І мати змогу в повній мірі ці можливості реалізовувати», – заявив Міністр аграрної політики та продовольства України Роман Лещенко

Крім того, на сторінці «Земельна реформа» на Дія.Бізнес кожен знайде довідкові матеріали та інструкції щодо користування земельною ділянкою, а також стосовно купівлі й продажу земельної ділянки.

« Департамент агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації також всіляко сприяє поширенню інформації стосовно впровадження земельної реформи. Зокрема, на сторінці департаменту постійно оновлюється інформація про кількість проданих земельних ділянок, питання-відповіді про обіг земель сільськогосподарського призначення тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: