На трасі Київ-Львів встановлять нові туристичні знаки 

pidgor-zam-696x392
Фото з відкритих джерел

Ділянка автомобільного шляху міжнародного значення М06 Київ – Львів та популярний автомаршрут «Золота підкова Львівщини» невдовзі матимуть нове туристичне ознакування.

Про це Укрінформу повідомила голова Державного агентства розвитку туризму України Мар‘яна Олеськів.

«Одне із наших завдань – маркетинг, промоція туристичного продукту, мандрів в Україні, розвиток туристичної інфраструктури. Також йдеться і про дорожню навігацію. Зараз формуємо методологію із ознакування туристичних маршрутів на дорогах. Це будуть знаки єдиного зразка, із єдиним шрифтом, матимуть один розмір. Визначимо критерії, за якими підбиратимемо об’єкти для ознакування. Готуємо пілотний проєкт на конкретному маршруті – це автотраса Київ – Львів та «Золота підкова Львівщини», – сказала вона.

За її словами, фахівців визначатимуть, де конкретно встановлять такі придорожні знаки про архітектурні, історико-культурні пам’ятки.

На розробку концепції, дизайну знаків та методології до змін Правил дорожнього руху передбачено використати близько мільйона гривень.

Також Мар‘яна Олеськів зазначила, що після ознакування Укравтодором відрізку автошляху Київ – Львів та «Золотої підкови Львівщини», наступного року таким знаками охоплять автошляхи неподалік замків Тернопільщини.

Нові вказівники міжнародного зразка до історичних, туристичних об’єктів, пам’яток архітектури, заповідників дадуть змогу автомандрівникам краще зорієнтуватися у туристичній навігації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: