Головна освітянка Львова переходить на посаду радниці мера

IMG_9386-1
Фото з архіву редакції

Зоряна Довганик, яка з 2015 року очолювала міське управління освіти, переходить на посаду радниці міського голови.

Про це повідомили у пресслужбі мерії 1 грудня.

«Зоряна Довганик від сьогодні працює штатним радником міського голови. Я дякую пані Зоряні за ту титанічну роботу, яку вона провела. Я попросив взяти на себе обов’язки керівника управління освіти Лесю Васюту», - сказав під час апаратної наради мер Андрій Садовий.

Виконувати обов’язки начальника управління освіти наразі буде Леся Васюта, керівниця відділу освіти Галицького та Франківського районів управління освіти департаменту гуманітарної політики.

Довганик Зоряна Михайлівна народилась 15 січня 1974 року у м. Львові. 1991 року закінчила СШ №70 м. Львова, після чого поступила на географічний факультет ЛНУ ім. Івана Франка, який закінчила 1996 року за спеціальністю географ-викладач. З вересня 1996 року по липень 2014 року працювала вчителем географії у ЛНВК школа-садок «Провесінь». У 2000-2001 роках була керівником програми міжнародної жіночої співпраці організованої управлінням освіти ЛМР та організацією «Канада. Світ. Молодь».

2001-2003 роках працювала координатором проєкту «ЛАРГІС» фінансованого міністерством міжнародного розвитку Великобританії, який стосувався питань зміцнення спроможності місцевих та регіональних органів влади. З 2003 по 2011 рік була одним із координаторів проекту «Екологічний та соціальний розвиток Львівської області». У період з 2011 по 2013 рік працювала начальником відділу кадрів ПрАТ «Страхова компанія ГРАВЕ Україна».

З 1 липня 2014 року розпочала роботу в управлінні освіти ЛМР на посаді завідувача сектору освітньої політики. 20 січня 2015 року призначена на посаду заступника начальника управління освіти ЛМР з питань розвитку освітньої політики.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: